Ikke forstyrr-modus

I Ikke forstyrr-modus viser ikke Kaspersky Small Office Security popup-varsler om hendelser på PC-en som oppstår under en videosamtale, når du ser på en film, aktivt bruker installerte programmer eller tastaturet. Ikke forstyrr-modus kan også sette noen automatisk påbegynte oppgaver på pause eller forsinke kjøring av planlagte oppgaver for å unngå overdreven bruk av datamaskinressurser.

Ikke forstyrr-modus aktiveres og deaktiveres automatisk. Du trenger ikke å endre programinnstillingene.

Etter at du har avsluttet Ikke forstyrr-modus, bruker programmet oppgavelinjens varslingsområde til å vise en melding om enhver hendelse som skjedde mens du var opptatt. Hvis det var flere hendelser, klikker du på Vis-knappen for å gå til Varslingssenter og se alle hendelsene.

Du kan også se alle hendelser som har skjedd i løpet av de siste tre dagene i Varslingssenter på fanen Status i delen Varslinger.

Så lenge Fokusert arbeidsmodus eller Ikke forstyrr-modus er aktivert, vil du heller ikke se varsler fra Kaspersky VPN Secure Connection og Kaspersky Password Manager-programmer installert på samme enhet.

Se hjelpedelen Slik konfigurerer du programvarslinger for mer informasjon om visning av varsler.